Νέο ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΔΕΣΗ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ Επέκταση

ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΔΕΣΗ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ

ΠΡ-3890

Νέο

52,00 €

με Φ.Π.Α

 ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΧΑΛΚΟ ,ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ, ΛΙΠΑΣΜΑ ,ΒΟΡΙΟ

COPAL ΧΑΛΚΟΣ  1 LT

AXITHREN 2,5 EC ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ 500CC

Deltamethrin 2,5% (Δελταμεθρίνη)

Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC)

Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής - στομάχου κατά μυζητικών και μασητικών εντόμων Εγγυημένη σύνθεση: Δραστική ουσία: Deltamethrin 2,5% (β/ο), Βοηθητικές ουσίες: 97,13% β/β

 

Maxicrop 2lt ΛΙΠΑΣΜΑ

Εκχύλισμα θαλάσσιων φυκών του είδους Ascophyllum nodosum 8% β/ο.

To MAXICROP® περιέχει 80 γρ. εκχυλίσματος φυκών του είδους  Ascophyllum nodosum ανά λίτρο σκευάσματος, εκ των οποίων το 63,4% είναι οργανική ουσία. Πιο συγκεκριμένα περιέχει:

  •  Φυτορμόνες: Αυξίνες, Γιβερελλίνες, Κυτοκινίνες.
  •  Φυσικούς Βιοδιεγέρτες Ανάπτυξης: Μπεταΐνες (ισορροπημένο μείγμα γ-αμινοβουτυρικού οξέος, δ-αμινοβαλερικού οξέος και γλυσινομπεταΐνης).
  •  Ουσίες υψηλής βιολογικής αξίας για τα φυτά: Αλγινικό οξύ, Μανιτόλη, Λαμιναρίνη, Πεντοζάνες, Αμινοξέα, Βιταμίνες κ.ά.
  •  Μακροστοιχεία & Ιχνοστοιχεία: Περιέχει περίπου 60 μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία, εκ των οποίων τα περισσότερα βρίσκονται σε χηλική μορφή (N, P, K, Fe, Zn, B, I, Br, Cu, Ni, Mo, Co, Si, Al, κ.ά.)

Περιγραφή

Φυσικό προϊόν από φύκη θαλάσσης.

Το MAXICROP® είναι φυσικός βιοδιεγέρτης, σε υγρή μορφή που εφαρμόζεται με εμβάπτιση σπόρων ή εμποτισμό εδαφικού υποστρώματος σπορείων, με διαφυλλικούς ψεκασμούς και ριζοπότισμα. Κατάλληλο για όλες τις καλλιέργειες.

Με το MAXICROP® επιτυγχάνουμε:

  • Αύξηση και επιτάχυνση της φυτρωτικότητας και της ριζοβολίας
  • Ισχυροποίηση του ριζικού συστήματος και του βλαστού
  • Επιτάχυνση της ανάπτυξης και πρωίμιση της παραγωγής
  • Αύξηση της καρπόδεσης
  • Βελτίωση της ποιότητας των καρπών
  • Μεγαλύτερη αντοχή στα διάφορα «στρες» και σε αρκετές ασθένειες - εχθρούς
  • Βελτίωση των βιολογικών και φυσικών ιδιοτήτων του εδάφους
  • Συνεργιστική αύξηση της αποτελεσματικότητας εντομοκτόνων και μυκητοκτόνων.

Rapid Boron 1lt  ΒΟΡΙΟ

To βόριο συμμετέχει μαζί με το ασβέστιο στη δομή του κυτταρικού τοιχώματος και εμπλέκεται στη διακίνηση του ασβεστίου των φυτών. Το βόριο είναι απαραίτητο στις ενεργά αναπτυσσόμενες περιοχές των φυτών, όπως οι άκρες των ριζών, τα νέα φύλλα και η ανάπτυξη των οφθαλμών.

 

Δράση

Το βόριο αυξάνει το ποσοστό της μεταφοράς των σακχάρων στις ενεργά αναπτυσσόμενες περιοχές, καθώς επίσης την ανάπτυξη των φρούτων-καρπών. Σημαντικός είναι ο ρόλος του βορίου στη ρύθμιση του επιπέδου των φυτοορμονών, στην παραγωγή ανθέων και τη διατήρησή τους, στην  επιμήκυνση του σωλήνα της γύρης και στη βλαστική ικανότητα των σπόρων.

 

Καλλιέργειες και περίοδοι εφαρμογής

Σε όλες τις καλλιέργειες χωρίς κάποια εξαίρεση. Φρουτόδεντρα και αμπελώνες με την έκπευξη των οφθαλμών, για τα ελαιόδεντρα λίγο πριν την άνθιση ή όταν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα έλλειψης. Επαναληπτικός ψεκασμός μετά από 2-4 εβδομάδες. Εκτατικές καλλιέργειες όταν τα φυτά έχουν ύψος 15-30 εκατοστά ή όταν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα έλλειψης. Κηπευτικά 2-4 εβδομάδες μετά την εμφάνιση των φυτών ή όταν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα έλλειψης. Επανάληψη μετά από 2-3 εβδομάδες.

 

Μέθοδος εφαρμογής

Να γίνεται διαφυλλική εφαρμογή και καλή διαβροχή των φυτών, αποφεύγοντας τον ψεκασμό κατά τις υψηλές θερμοκρασίες και να προτιμάται η εφαρμογή του κατά το σούρουπο. Αν έχουμε βροχόπτωση έξι ώρες μετά την εφαρμογή επαναλαμβάνεται ο ψεκασμός.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΔΕΣΗ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ

ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΔΕΣΗ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ