Νέο ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΔΕΣΗ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ Επέκταση

ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΔΕΣΗ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ

ΠΡ-3895

Νέο

40,00 €

με Φ.Π.Α

 ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΧΑΛΚΟ ,ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ,  ,ΒΟΡΙΟ

COPAL ΧΑΛΚΟΣ  1 LT

AXITHREN 2,5 EC ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ 500CC

Deltamethrin 2,5% (Δελταμεθρίνη)

Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC)

Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής - στομάχου κατά μυζητικών και μασητικών εντόμων Εγγυημένη σύνθεση: Δραστική ουσία: Deltamethrin 2,5% (β/ο), Βοηθητικές ουσίες: 97,13% β/β

 

Rapid Boron 1lt  ΒΟΡΙΟ

To βόριο συμμετέχει μαζί με το ασβέστιο στη δομή του κυτταρικού τοιχώματος και εμπλέκεται στη διακίνηση του ασβεστίου των φυτών. Το βόριο είναι απαραίτητο στις ενεργά αναπτυσσόμενες περιοχές των φυτών, όπως οι άκρες των ριζών, τα νέα φύλλα και η ανάπτυξη των οφθαλμών.

 

Δράση

Το βόριο αυξάνει το ποσοστό της μεταφοράς των σακχάρων στις ενεργά αναπτυσσόμενες περιοχές, καθώς επίσης την ανάπτυξη των φρούτων-καρπών. Σημαντικός είναι ο ρόλος του βορίου στη ρύθμιση του επιπέδου των φυτοορμονών, στην παραγωγή ανθέων και τη διατήρησή τους, στην  επιμήκυνση του σωλήνα της γύρης και στη βλαστική ικανότητα των σπόρων.

 

Καλλιέργειες και περίοδοι εφαρμογής

Σε όλες τις καλλιέργειες χωρίς κάποια εξαίρεση. Φρουτόδεντρα και αμπελώνες με την έκπευξη των οφθαλμών, για τα ελαιόδεντρα λίγο πριν την άνθιση ή όταν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα έλλειψης. Επαναληπτικός ψεκασμός μετά από 2-4 εβδομάδες. Εκτατικές καλλιέργειες όταν τα φυτά έχουν ύψος 15-30 εκατοστά ή όταν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα έλλειψης. Κηπευτικά 2-4 εβδομάδες μετά την εμφάνιση των φυτών ή όταν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα έλλειψης. Επανάληψη μετά από 2-3 εβδομάδες.

 

Μέθοδος εφαρμογής

Να γίνεται διαφυλλική εφαρμογή και καλή διαβροχή των φυτών, αποφεύγοντας τον ψεκασμό κατά τις υψηλές θερμοκρασίες και να προτιμάται η εφαρμογή του κατά το σούρουπο. Αν έχουμε βροχόπτωση έξι ώρες μετά την εφαρμογή επαναλαμβάνεται ο ψεκασμός.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΔΕΣΗ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ

ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΔΕΣΗ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ