Μειωμένη τιμή! Νέο MAXICROP B ΥΓΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ Expand

MAXICROP B ΥΓΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ 1 LT

ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΕΒΕΕ ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΕΒΕΕ

Νέο

MAXICROP B ΥΓΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ

Περισσότερες λεπτομέρειες

This product is no longer in stock

8,80 €

tax incl.

10,00 € tax incl.

-12%

MAXICROP B ΥΓΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ

ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΤΗΣ ΑΠΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΚΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΟΠΕΝΙΑΣ ΒΟΡΙΟΥ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΒΟΡΙΟ:

ΕΛΙΑ ,ΜΗΛΙΑ ,ΑΧΛΑΔΙΑ,ΚΕΡΑΣΙΑ,ΑΜΠΕΛΙ, ΣΑΚΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ, ΚΑΠΝΟ, ΗΛΙΑΝΘΟ, ΜΗΔΙΚΗ, ΣΕΛΙΝΟ,ΚΑΡΟΤΟ,ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΛΠ

Η MAXICROP B ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ,ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ 100% ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΦΥΚΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 4% ΒΟΡΙΟ ΑΠΟ ΑΛΑΣ ΒΟΡΙΟΥ.

  • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ
  • ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΙΜΟ ΒΟΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ,ΤΗΝ ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ, ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
  • ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑ ΦΥΤΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΓΥΡΕΟΣΩΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ,ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΚΧΑΡΩΝ. ΤΡΟΦΟΠΕΝΙΑ ΒΟΡΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΠΤΩΧΑ ΑΠΟ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΑΜΜΩΔΗ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΙΝΑ Η ΑΣΒΕΣΤΟΥΧΑ ΕΔΑΦΗ ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΡΟΦΟΠΕΝΙΑΣ ΒΟΡΙΟΥ ΠΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΦΥΤΙΚΑ ΜΕΡΗ.

ΣΥΝΘΕΣΗ:ΤΟ MAXICROP B ΠΕΡΙΕΧΕΙ:

ΟΛΙΚΟ ΔΙΑΛΥΤΟ ΒΟΡΙΟ (Β) 4% Β/Ο (3,5% Β/Β)

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΚΙΩΝ (ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑ):5% Β/Ο ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ: ΦΥΤΟΡΜΟΝΕΣ: ΑΥΞΙΝΕΣ,ΓΙΒΕΡΕΛΛΙΝΕΣ,ΚΥΤΟΚΙΝΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΦΥΣΙΚΟΙ ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ:ΜΠΕΤΑΙΝΕΣ (ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕΙΓΜΑ Γ-ΑΜΙΝΟΒΟΥΤΥΡΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ,Δ-ΑΜΙΝΟΒΑΛΕΡΙΚΟΥ ΟΞΕΣ & ΓΛΥΣΙΝΟΜΠΕΤΑΙΝΗΣ)

ΟΥΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ:

ΑΛΓΙΝΙΚΟ ΟΞΥ,ΜΑΝΙΤΟΛΗ, ΛΑΜΙΝΑΡΙΝΗ,ΠΕΝΤΟΖΑΝΕΣ,ΑΜΙΝΟΞΕΑ,ΧΟΥΜΙΚΑ ΟΞΕΑ Κ.Α. ΜΑΚΡΟΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Ν'ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟ,ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 10-30 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ

2-3 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ 50-200ML/100 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΦΥΛΛΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΒΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ.

ΡΙΖΟΠΟΤΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΑΓΔΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ

2-3 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ 1ML/ΦΥΤΟ Η 0,5-1lT /ΣΤΡΕΜΜΑ (500-1000 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ/ΣΤΡΕΜΜΑ)

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΤΟΥΣ ,ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΙΝΑ Η ΑΛΚΑΛΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΦΥΤΟΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ