ΕΛΑΙΟΔΙΧΤΟ 4Χ6 HELLAGRO DUROMESH Expand

ΕΛΑΙΟΔΙΧΤΟ 4χ8 HELLAGRO DUROMESH

HELLAGRO HELLAGRO

New

26,50 €

tax incl.

Τα δίχτυα ελαιοσυλλογής DUROMESH είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE). Διαθέτουν χρωματιστή πλευρική ενίσχυση (ούγια), που βοηθά να αποφεύγεται το σχίσιμο και εξασφαλίζει την εύκολη τοποθέτηση, χρήση και μετακίνηση των διχτυών. Η χαρακτηριστική πράσινη λωρίδα είναι σήμα κατατεθέν των προϊόντων DUROMESH. Τα δίχτυα ελαιοσυλλογής είναι σταθεροποιημένα σε ακτινοβολία UV που τα καθιστά ανθεκτικά στον ήλιο και στο μεσογειακό κλίμα της Ελλάδας. Επίσης, είναι ενισχυμένα ώστε να μην αλλοιώνονται από χημικές ουσίες και ξένα αντικείμενα που ενδεχομένως να έρθουν σε επαφή (πέτρες, μικρά κλαδιά, ξύλα κ.λπ.).

Οι χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες είναι μη τοξικές και δεν επηρεάζουν τα προϊόντα που έρχονται σε επαφή.
Το κύριο χρώμα τους είναι το πράσινο. Όλα τα υλικά ελαιοσυλλογησκαθώς και τα δίχτυα ελαιοσυλλογής (ελαιόδιχτα) είναι κατασκευασμένα κάτω από αυστηρές προδιαγραφές, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO που εγγυώνται την άριστη ποιότητα κατασκευής και ύφανσης, χωρίς τρύπες και σκισίματα. Όλα τα  είναι μονοκόμματα.

Πρόκειται για δίχτυα ελαιοσυλλογής υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Έχουν μεγάλη ελαστικότητα και αποτελούν το απόλυτο εργαλείο στα χέρια του ελαιοπαραγωγού, καθώς είναι η οικονομικά συμφέρουσα λύση για γρήγορη και απλή συγκομιδή, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα των καρπών.

Δίχτυα Ελαιοσυλλογής Duromesh

Δίχτυα ελαιοσυλλογής βάρους 100+ gr/m2, που διακρίνονται για την πυκνή πλέξη τους. Στις δύο άκρες το δίχτυ είναι πιο πυκνό για επιπλέον ενίσχυση, ενώ στις δύο άλλες άκρες υπάρχει πάνω στο δίχτυ ενσωματωμένη πυκνή λαχανί λωρίδα. Τα δίχτυα ελαιοσυλλογής φέρουν επίσης ενσωματωμένες θηλιές πρόσδεσης και μεταφοράς.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

• Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV).
• Εύχρηστα και ελαφριά, μπορούν να τοποθετηθούν από ένα άτομο.
• Πυκνή πλέξη που εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή.
• Δεν παρασύρονται από τον αέρα, δεν ξεστρώνονται και δεν τυλίγονται στις άκρες τους, καθώς είναι ρελιασμένα και ενισχυμένα.
• Δεν ξηλώνονται, δεν σκίζονται και δεν συρρικνώνονται κατά τη συγκομιδή.
• Κατάλληλα για όλους τους τύπους εδάφους (πέτρα, χώμα) μιας και προσαρμόζονται στη μορφολογία.
• Προστατεύουν τους καρπούς από τραυματισμούς.
• Μειώνουν τα κόστη της συγκομιδής, ενώ διατηρούν την ποιότητα της σοδειάς σε υψηλό επίπεδο.