Μειωμένη τιμή! Νέο Μουσαμάδες Αδιάβροχοι 190 γρ. Expand

Μουσαμάδες Αδιάβροχοι 190 γρ.

HELLAGRO HELLAGRO

Νέο

12,67 €

tax incl.

14,39 € tax incl.

-12%

Μουσαμάδες αδιάβροχοι από τη ΗELLAGRO λαμιναρισμένοι με κρίκους και UV προστασία, για κάλυψη γενική, κάλυψη ξύλων, κάλυψη κατά της σκόνης και κάλυψη στο στρώμα εδάφους.

Οι αδιάβροχοι μουσαμάδες αποτελούν µια οικονοµική και ανθεκτική πρόταση για την προστασία διαφόρων υλικών και µηχανηµάτων.
Οι αδιάβροχοι μουσαμάδες  TARPAL προστατεύουν αντικείμενα, εμπορεύματα, μηχανήματα και οχήματα από τις καιρικές συνθήκες όπως βροχή, υγρασία, ήλιο.
Επίσης, χρησιμοποιούνται για την προφύλαξη των ζώων, για πισίνες, πέργκολες. Ακόμη και την προστασία υπαίθριων πάγκων σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια.

Υφαντοί από νήµατα πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE) και αδιάβροχοι, µε κρίκους στήριξης περιφερειακά και εσωτερική ενίσχυση περιμετρικά.
Στις γωνίες διαθέτουν ενισχυµένο τριγωνικό πλαστικό PVC µε µπουντούζι.

Ο αδιάβροχος μουσαμάς, είναι ένα είδος καμβά, ο οποίος υφαίνεται από συνεχόμενα νήματα πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE) με λαμινάρισμα, ώστε να είναι αδιάβροχος. Οι αδιάβροχοι μουσαμάδες TARPAL διαθέτουν κρίκους στήριξης περιφερειακά (μπουντούζια) και εσωτερική ενίσχυση με κορδόνι περιμετρικά, ενώ στις γωνίες διαθέτουν ενισχυμένο τριγωνικό πλαστικό PVC µε κρίκο.

Αποτελούν μια οικονομική και ανθεκτική πρόταση για την προστασία διαφόρων υλικών και μηχανημάτων. Προστατεύουν αντικείμενα, εμπορεύματα, μηχανήματα και οχήματα από τις καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, υγρασία, ήλιος. Επίσης, χρησιμοποιούνται για την προφύλαξη των ζώων, για κάλυψη πισίνων, πέργκολες. Ακόμη και την προστασία υπαίθριων πάγκων σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια.

Χαρακτηριστικά προϊόντος και σημεία προσοχής κατά τη χρήση

Οι μουσαμάδες έχει την ιδιότητα να είναι αδιάβροχος και ανθεκτικός στη μούχλα. Είναι ένα ελαφρύ υλικό, υψηλής αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες, σε οξέα και αλκάλια, ενώ είναι εύκολο στο δίπλωμα και το πλύσιμο.

Κατά την τοποθέτηση του συγκεκριμένου υλικού πρέπει να αποφεύγεται η επαφή του με αιχμηρές μεταλλικές επιφάνειες ή αντικείμενα, ώστε να μην σκιστεί και μειωθεί η αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, σε περίπτωση που υποστεί κάποια ζημιά περιορισμένης έκτασης κατά τη χρήση, μπορεί εύκολα να επισκευαστεί με διάλυμα κόλλας.

Ως προϊόν που παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας ζωή, ο μουσαμάς έχει πολλές χρήσεις.

Υπαίθριες δραστηριότητες: κατάλληλο για πικνίκ και υπαίθριες δραστηριότητες ως τάπητας εδαφοκάλυψης, όπως επίσης και ως σκέπασμα σε υπαίθριες δραστηριότητες ενάντια στον ήλιο και τη βροχή, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ιδανικό καταφύγιο. Μπορεί να μετατραπεί ακόμη και σε σκηνή για κατασκήνωση, όπως και για την προστασία υπαίθριων πάγκων σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια.

Κάλυψη: χρησιμοποιείται για την κάλυψη κτιρίων και εξοπλισμού. Χρησιμοποιείται για την κάλυψη της αποθήκευσης αγαθών, φορτηγών / αυτοκινήτων / σκαφών, μηχανικών καλυμμάτων, σκηνών, πισίνες και έπιπλα κήπου, αλλά και για την προφύλαξη των ζώων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως υλικό για την κατασκευή προσωρινών υπόστεγων και αποθηκών σε διάφορους χώρους και εργοτάξια.

Αποθήκευση: Με την προστασία που διαθέτει στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, μπορεί να προστατέψει ευαίσθητα αγαθά, όπως τα τρόφιμα, το βαμβάκι, το λίπασμα, ή υλικά χημικής βιομηχανίας από τη θερμότητα και την υγρασία. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή προσωρινών σιταποθηκών και την κάλυψη διαφόρων καλλιεργειών στην ύπαιθρο.

Μεταφορά: Μια ακόμα χρήση των μουσαμάδων είναι να διασφαλιστεί η προστασία κάθε μορφής εμπορευμάτων κατά την μεταφορά τους, είτε αυτή γίνεται οδικώς, σιδηροδρομικώς ή ακόμα και με πλοία ώστε να προστατευτούν από τον άνεμο και τη βροχή. Με την κάλυψη των εμπορευμάτων με μουσαμάδες, διασφαλίζεται η ακεραιότητα τους.