ΥΓΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ AQUATAIN AMF ΦΙΑΛΗ 100cc Expand

ΥΓΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ AQUATAIN AMF ΦΙΑΛΗ 100cc

Δάφνη agrotrade Δάφνη agrotrade

New

13,16 €

tax incl.

Υγρή Μεμβράνη Ασφυξίας Κουνουπιών Aquatain AMF 100 cc

Η υγρή μεμβράνη ασφυξίας κουνουπιών Aquatain AMF 100 cc προκαλεί ασφυξία με μηχανικό τρόπο σε προνύμφες και νύμφες κουνουπιών μετά από εφαρμογή της σε υδάτινους όγκους.

Σύνθεση:

Polydimethylsiloxane 78% β/ο, Βοηθητικές Ουσίες 22% β/ο.

Το Aquatain AMF είναι ένα μοναδικό υγρό για τον έλεγχο των κουνουπιών.

Είναι ένα μη τοξικό χημικό - λειτουργεί σχηματίζοντας μία πολύ λεπτή μεμβράνη σιλικόνης στην επιφάνεια του νερού διαταράσσοντας τον κύκλο ζωής των κουνουπιών.

Με τη δημιουργία της μεμβράνης διαταράσσεται η επιφανειακή τάση του νερού με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατο για τις προνύμφες ή τις νύμφες των κουνουπιών να προσκολληθούν στην επιφάνεια του νερού και να καταφέρουν να αναπνεύσουν.

Το αποτέλεσμα είναι η θανάτωση τους από ασφυξία και η αδυναμία ενηλικίωσής τους καθώς τα νεαρά ενήλικα που εκπτύσσονται από τις νύμφες δεν είναι δυνατόν να πετάξουν και πνίγονται.

Επιπλέον τα ενήλικα θηλυκά κουνούπια δεν καταφέρνουν να αποθέσουν τα αυγά τους στην επιφάνεια του νερού και έτσι πνίγονται ή απωθούνται από τους υδάτινους όγκους που έχει γίνει εφαρμογή του προϊόντος.

Δοσολογία:

Για στάσιμα νερά σε βιολογικούς καθαρισμούς, βόθρους, φρεάτια, κ.τ.λ. εφαρμόστε 1 κ.εκ. ανά τετραγωνικό μέτρο (1 κουταλάκι του γλυκού αντιστοιχεί σε 5 κ.εκ.).

Επαναλάβετε την εφαρμογή σε 4 εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΥΓΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ AQUATAIN AMF ΦΙΑΛΗ 100cc

ΥΓΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ AQUATAIN AMF ΦΙΑΛΗ 100cc