Μειωμένη τιμή! SEBACIL 250ml ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ Expand

SEBACIL 250ml ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

S250m

Νέο

45,76 €

tax incl.

52,00 € tax incl.

-12%

SEBACIL ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

ΤΟ SEBACIL ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΛΟΥΤΡΩΝ Η ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΨΕΚΑΣΜΩΝ.ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ.ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΙΧΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟ,ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ.100ml

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΟ ΣΑΣ

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ενδείκνυται για την καταπολέμηση της σαρκοπτικής ψώρας, των φθειρών, των μυγών, των κροτώνων και των άλλων εξωπαρασίτων των προβάτων και των σκύλων. Μερικά από τα κυριότερα ακάρεα, κρότωνες και δίπτερα που είναι ευαίσθητα στο SEBACIL® δερματικό διάλυμα είναι τα εξής: Sarcoptes, Psoroptes, Chorioptes, Psorergates ovis, Melophagus ovinus, Damalinia ovis, Lucilla cuprina, Rhipicephalus evertsi, Hyaloma spp., Amblyoma, Boophilus spp., Stomomys calcitrans και Musca autumnalis.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Απαγορεύεται η χρήση του μαζί με ζωοτροφές ή το πόσιμο νερό (τότε είναι δηλητήριο). Να μη χορηγείται σε ασθενή, πολύ καταπονημένα ή σε υπό ανάρρωση ζώα. Προσοχή στη χορήγηση του προϊόντος σε ζώα με καρδιακή ανεπάρκεια, βρογχοσπασμό, επιληπτικές κρίσεις και παθήσεις του ήπατος ή των νεφρών. Να μη χορηγείται σε γαλακτοπαραγωγά ζώα, τα οποία παράγουν γάλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Δεν έχουν αναφερθεί. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε σοβαρή ή άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια που δεν αναφέρεται στο παρόν φύλλο οδηγιών χρήσης, παρακαλείσθε να ενημερώσετε σχετικώς τον κτηνίατρό σας.

ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ Πρόβατα, Σκύλος

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΣ(ΟΙ) ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Το SEBACIL® δερματικό διάλυμα χρησιμοποιείται είτε υπό μορφή λουτρών ή υπό μορφή ψεκασμών. Προορίζεται αποκλειστικά για εξωτερική χρήση. Τότε είναι ακίνδυνο και γίνεται καλά ανεκτό από τα ζώα. Αφού ανοιχτεί προσεκτικά το φιαλίδιο, αραιώνεται με νερό σε αναλογία: Ψεκασμός: 1 ml SEBACIL® δερματικό διάλυμα σε 1 λίτρο νερού Αντιπαρασιτικά λουτρά: 1 ml SEBACIL® δερματικό διάλυμα σε 2 λίτρα νερού

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Ιδιαίτερες προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνονται από το άτομο που χορηγεί το φαρμακευτικό προϊόν σε ζώα Αποφύγετε την άμεση επαφή του προϊόντος και του διαλύματος, που έχει προετοιμαστεί, με το δέρμα και τα μάτια. Σε περίπτωση τυχαίας επαφής με το δέρμα πλύνετε με νερό και σαπούνι.