Μειωμένη τιμή! Νέο Verdys Clean 360 SL 1L Expand

Verdys Clean 360 SL 1L

ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΛΛΑΣ

Νέο

11,44 €

tax incl.

13,00 € tax incl.

-12%

Διασυστηματικό, μη εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων και πολυετών (αγρωστωδών, πλατύφυλλων ζιζανίων) και υδροχαρών ζιζανίων, ξυλωδών φυτών, καθώς και για την καταπολέμηση της οροβάγχης του καπνού.

Απορροφάται από τα φύλλα και τους τρυφερούς βλαστούς των ζιζανίων και παρεμποδίζει το ένζυμο EPSPS αναστέλλοντας την βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων.

Τρόπος εφαρμογής: Ομοιόμορφος ψεκασμός του φυλλώματος των ζιζανίων με 20-40 λίτρα νερό ανά εκτάριο και χωρίς να έλθουν σε επαφή τα σταγονίδια του ψεκαστικού διαλύματος με το φύλλωμα, τους τρυφερούς βλαστούς ή τους καρπούς των καλλιεργειών προς αποφυγήν φυτοτοξικότητας ή συσσώρευσης υπολειμμάτων στους καρπούς.

Για την οροβάγχη στον καπνό εφαρμόζεται με 30-40 λίτρα νερό ανά εκτάριο με ψεκασμό καλύψεως της φυτείας. Χρησιμοποιείτε μπεκ τύπου σκούπας και ψεκάστε με πίεση μικρότερη από 2 ατμόσφαιρες (30 PSI).

Τρόπος παρασκευής ψεκαστικού διαλύματος: Γεμίστε τον ψεκαστήρα με τη μισή ποσότητα του απαιτούμενου νερού και προσθέστε αναδεύοντας τη συνιστώμενη δόση του σκευάσματος. Συμπληρώστε με το υπόλοιπο νερό υπό συνεχή ανάδευση. Να μη χρησιμοποιείτε ακάθαρτο ή σκληρό νερό για τη διάλυση του φαρμάκου.