Μειωμένη τιμή! Νέο Orvego® 30/22,5 SC 160cc Expand

Orvego® 30/22,5 SC 160cc

Νέο

 νέο μυκητοκτόνο της BASF που συνδυάζει το καινοτόμο Initium® (ametoctradin) και το αξιόπιστο dimethomorph και δρα ενάντια στον περονόσπορο των κηπευτικών

Περισσότερες λεπτομέρειες

16,72 €

tax incl.

19,00 € tax incl.

-12%

Πλεονεκτήματα

 • Νέα χημική ομάδα
 • Νέος τρόπος ισχυρής προσρόφησης στην κηρώδη επιφάνεια
 • Αντοχή στην έκπλυση
 • Εξαιρετική προστασία κατά του περονόσπορου
 • Διαχείριση ανθεκτικότητας

  Τρόπος δράσης

  Μυκητοκτόνο για την αντιμετώπιση ασθενειών που οφείλονται σε παθογόνα της ομάδας των ωομυκήτων (περονόσποροι). Είναι μίγμα δύο δραστικών ουσιών, του ametoctradin, μυκητοκτόνου επαφής με προληπτική δράση και του dimethomorph, διασυστηματικού μυκητοκτόνου με προληπτική και θεραπευτική δράση, το οποίο δρα παρεμποδίζοντας τη βιοσύνθεση του κυτταρικού τοιχώματος των ωομυκήτων.

  Παρατηρήσεις

  Σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων, ταχείας ανάπτυξης της βλάστησης ή υψηλής πίεσης της ασθένειας, συστήνεται η τήρηση των μικρότερων προτεινόμενων διαστημάτων μεταξύ των εφαρμογών.

  Για την προστασία των υπόγειων υδάτων:

  Μην εφαρμόζετε το σκεύασμα ή άλλα σκευάσματα που περιέχουν ametoctradin περισσότερες φορές από αυτές που ορίζονται ανά έτος για την κάθε καλλιέργεια και αγροτεμάχιο. Στον μέγιστο αριθμό των εφαρμογών ανά έτος να υπολογίζετε και τις καλλιέργειες αμειψισποράς.

  Μην εφαρμόζετε το σκεύασμα σε ευάλωτες περιοχές δηλαδή σε περιοχές με υψηλή βροχόπτωση, αμμώδη εδάφη και χαμηλή περιεκτικότητα σε οργανική ύλη.

  Φυτοτοξικότητα:

  Δεν είναι φυτοτοξικό όταν εφαρμόζεται σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην ετικέτα του. Σε περίπτωση χρήσης του σε νέες ποικιλίες συνιστάται να γίνονται προκαταρτικές δοκιμές σε λίγα φυτά, πριν την εφαρμογή του στην καλλιέργεια.

  Ανθεκτικότητα:Συνιστάται η εναλλαγή με σκευάσματα που έχουν διαφορετικό τρόπο δράσης.