ΨΕΚΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΕΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ ,ΕΝΤΟΜΑ KAI ΛΙΠΑΣΜΑ ΒΟΡΙΟΥ Επέκταση

ΨΕΚΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΕΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ ,ΕΝΤΟΜΑ KAI ΛΙΠΑΣΜΑ ΒΟΡΙΟΥ

ΠΠΡ6

Νέο

52,62 €

με Φ.Π.Α

ΨΕΚΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΕΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ ,ΕΝΤΟΜΑ KAI ΛΙΠΑΣΜΑ ΒΟΡΙΟΥ

SOLUBOR DF 1KG

Δοσολογίες -εφαρμογές 

Γενική δόση 100gr/100lt ψεκαστικου διαλύματος διαφυλλικα και 1-1,5kg soludor df/στρέμμα με ριζοπότισμα.

Ελιά δυο εφαρμογές ,μια πρίν τον ανθό και μια μετά τον ανθό, θεωρούνται απαραίτητες. ακόμη μπορεί να επαναληφθεί άλλος ένας ψεκασμός με δόση 100gr solubor df/100 lt νερό τους καλοκαιρινούς μήνες. Το βόριο είναι το πιο σημαντικό ιχνοστοιχείο για την ελιά, λόγω της επίδρασης του στην καρπόδεση και την ανάπτυξη.

Καροτα-τευτλα:1- 2 εφαρμογές στην αρχη της βλαστησης με δοση 50-100gr  solubor df /100 lt νερο.

Βαμβακι: 3 εφαρμογες με δοση 100-200gr/solubor df/στρεμματα.η πρωτη εφαρμογη στην αρχη της ανθησης , η δευτερη στο σχηματισμο των καρυδιων και η 3η στην ωριμανση των καρυδιων.

Κηπευτικα-μποστανικα:2-3 eφαρμογες με δοση 50-100gr solubor df/100 λιτρα νερο κατα την διαρκεια της καλλιεργειας διαφυλλικα η 0,5-1 gr στρεμμα μεταξυ 1ου και 2ου σταυρου και μεταξυ 5ου και 6ου σταυρου σταυρου με ριζοποτισμα.

Αμπελια : 2-3 εφαρμογες με δοση 100gr solubor df/100 λιτρα νερο.η πρωτη εφαρμογη στην ανθοφορια και οι υπολοιπες ως το γυαλισμα. Το solubor df συνδυαζεται με τα περισσότερα φυτοφάρμακα. μην υπερβαίνεται την ανώτατη δοσολογία των 24 κιλών solubor df /στρέμμα τον χρόνο.

Ιδιοτητες του solubor df 

Το solubor df ειναι ενα εξειδικευμενο παρασκευασμα βοριου για εφαρμογες με ψεκασμο η υδρολιπανσης.ειναι 100% υδατοδιαλυτο και περιεχει βοριο σε μορφη sodium borate ωστε να εξασφαλιζετε η μεγιστη απορροφηση, απο τα φυλλα οταν εφαρμοζεται διαφυλλικα.η εφαρμογη του συνισταται σε ολες τις καλλιεργειες που ειναι απαιτητικες σε βοριο οπως η ελια, τα αμπελια ,τατευτλα , το βαμβακι , τα καροτα, τα λαχανικα, τα κηπευτικα, τα μηλοειδη, οι κερασιες, οι βερικοκιες κ.α

Το βοριο ελεγχει και ρυθμιζει αρκετες βιοχημικες αντιδρασεις.συμμετεχει στη συνθεση και τον μετασχηματισμο των σακχαρων παιρνει μερος σε ενζυμικες αντιδρασεις και ειναι ενας απο τους καθοριστικους παραγοντες για το δεσιμο ιδιετερα την ελια ,την ντοματα, το βαμβακι.κλπ

Το βοριο εχει ρυθμιστικη επιδραση στην απορροφηση αλλων στοιχειων οπως το καλιο ρυθμιζει την προσληψη νερου και το λογο κ/ca

CHAMP® 37,5 WG (dry-prill) 2 KILA

Δραστικές Ουσίες: Υδροξείδιο Χαλκού - Μεταλ. Χαλκός 37.5%

Τύπος Σκευάσματος: Βρέξιμοι κόκκοι (WG)

Εγγυημένη σύνθεση: Μεταλλικός χαλκός: 37,5% β/β σε μορφή υδροξειδίου του χαλκού

Βοηθητικές ουσίες: 34,55% β/β

Κατηγορία & Τρόπος Δράσης: Ανόργανο μυκητοκτόνο - βακτηριοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση.

Αριθμός Έγκρισης Κυκλοφορίας: 60807 / 27-12-2018

BULLDOCK 2,5 SC 500CC

Δραστικές Ουσίες:

Beta-Cyfluthrin 2.5%
Τύπος Σκευάσματος:
Συμπυκνωμένο Εναιώρημα (SC)

Εγγυημένη σύνθεση: 
beta-cyfluthrin 2.5 % β/ο Καθαρότητα: 97.5 %

Κατηγορία & Τρόπος Δράσης:
Μη διασυστηματικό πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση μυζητικών και μασητικών εντόμων σε διάφορες καλλιέργειες. Το Beta-Cyfluthrin ανήκει στην ομάδα των πυρεθρινοειδών και δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων εντόμων και συγκεκριμένα στις διαύλους ιόντων νατρίου στις προσυναπτικές μεμβράνες των νευρικών κυττάρων.

Αριθμός Έγκρισης Κυκλοφορίας: 14328/3-6-2009 

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΨΕΚΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΕΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ ,ΕΝΤΟΜΑ KAI ΛΙΠΑΣΜΑ ΒΟΡΙΟΥ

ΨΕΚΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΕΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ ,ΕΝΤΟΜΑ KAI ΛΙΠΑΣΜΑ ΒΟΡΙΟΥ