Νέο ΨΕΚΑΣΜΑ ΧΑΛΚΟΥ ΓΙΑ 5 ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟΥ Επέκταση

ΨΕΚΑΣΜΑ ΧΑΛΚΟΥ ΓΙΑ 5 ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟΥ

ΠΠ19

Νέο

235,98 €

με Φ.Π.Α

ΨΕΚΑΣΜΑ ΧΑΛΚΟΥ ΓΙΑ 5 ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟΥ

Υδροξείδιο του χαλκού - Χαλκός - ΒΙΟΡΥΛ 50 WP - 10kgr

Μυκητοκτόνο-βακτηριοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση, ιδανικό για χειμερινούς ψεκασμούς. Η σύνθεση του είναι Υδροξείδιο του χαλκού 50% και 16% βοηθητικές ουσίες σε μορφή μπλε σκόνης (WP). Χρησιμοποιείται σε δενδρώδεις καλλιέργειες ή κηπευτικά, για την προλήψη και καταπολέμηση πολλών μυκητολογικών ασθενειών, στη διάρκεια του Χειμώνα και νωρίς την Ανοιξη.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά της κορυφοξήρας των εσπεριδοειδών και συνιστώνται 2-3 ψεκάσμοι το Φθινόπωρο και το Χειμώνα, με γενική δόση 150gr φαρμάκου ανά 100lt νερό

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ 4 ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟ 

BULLDOCK 2,5 SC 2ΛΙΤΡΑ

Δραστικές Ουσίες:
Beta-Cyfluthrin 2.5%
Τύπος Σκευάσματος:
Συμπυκνωμένο Εναιώρημα (SC)

Εγγυημένη σύνθεση: 
beta-cyfluthrin 2.5 % β/ο Καθαρότητα: 97.5 %

Κατηγορία & Τρόπος Δράσης:
Μη διασυστηματικό πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση μυζητικών και μασητικών εντόμων σε διάφορες καλλιέργειες. Το Beta-Cyfluthrin ανήκει στην ομάδα των πυρεθρινοειδών και δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων εντόμων και συγκεκριμένα στις διαύλους ιόντων νατρίου στις προσυναπτικές μεμβράνες των νευρικών κυττάρων.

Αριθμός Έγκρισης Κυκλοφορίας: 14328/3-6-2009 

ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ 4 ΤΟΝΟΥΣ ΞΕΡΑΜΑ ΧΟΡΤΩΝ

Touchdown Premium 36 SL 20 ΚΙΛΑ

ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ

ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Αριθμός Έγκρισης: 7804

Συσκευασίες: Φιάλη 20 λίτρα

Σύνθεση: 36%glyphosate

Χημική ομάδαΦωσφονογλυκινών

Μορφή: SL (Πυκνό Διάλυμα)

Μεταφυτρωτικό διασυστηματικό μη εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετησίων και πολυετών αγρωστωδών και πλατυφύλλων ζιζανίων και υδροχαρών. Απορροφάται από το φύλλωμα των ζιζανίων και μεταφέρεται γρήγορα σε ολόκληρο φυτό. Στο βιοχημικό επίπεδο εμποδίζει την βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων.

Το Τouchdown είναι το νέο αποτελεσματικό μη-εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για μεγάλο φάσμα καλλιεργειών που εξασφαλίζει στον επαγγελματία παραγωγό γρήγορη και αξιόπιστη ζιζανιοκτονία μέσω του προηγμένου συστήματος διαβρεκτών που διαθέτει (τεχνολογία System 4).

Τρόπος δράσης

Μεταφυτρωτικό διασυστηματικό μη εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετησίων και πολυετών αγρωστωδών και πλατυφύλλων ζιζανίων και υδροχαρών.Απορροφάται από το φύλλωμα των ζιζανίων και μεταφέρεται γρήγορα σε ολόκληρο φυτό.Στο βιοχημικό επίπεδο εμποδίζει την βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική