Νέο ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ Expand

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ 1 ΤΟΝΟ ΝΕΡΟ

Νέο

DELTAGRI 1L
FOLISIST 500CC
EKCOSIL 500CC

Περισσότερες λεπτομέρειες

46,50 €

tax incl.

DELTAGRI 2.5 EC 1 lt.

 • Πυριθρενοειδές εντομοκτόνου επαφής και στομάχου για την αντιμετώπιση μυζητικών και μασητικών εντόμων. Το Deltamethrin δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων και συγκεκριμένα στους διαύλους των ιόντων Νa στις προσιναπτικές μεμβράνες των νευρικών κυττάρων.
 • Δραστική Ουσία : Deltamethrin 2.5% β/ο, βοηθητικές ουσίες 97.19% β/β
 • Χημική Ομάδα : Πυρεθριενοειδή
 • Μορφή :Γαλακτωποιήσιμο υγρό
 • Εφαρμογή: Εφαρμόζεται με ψεκασμό φυλλώματος.

Eckosil 500cc

Το Λίπασμα Eckosil 500cc έχει την ιδιότητα να

 • απορροφά την επιφανειακή υγρασία από τα φυτά και
 • να αυξάνει την αντοχή τους σε χαμηλές ή υψηλές συγκεντρώσεις αλάτων ή βαρέων μετάλλων στο έδαφος
 • καθώς και σε διάφορα βιοτικά stress.

Το Λίπασμα Eckosil 500cc προσφέρει στα φυτά Fe, Zn και Mo σε συνδυασμό με φυσικό Πυρίτιο (Si) σε μορφή Πυριτικού Οξέος, επιτυγχάνοντας έτσι δύο διαφορετικούς για τα φυτά στόχους:

 • την ρύθμιση και εξασφάλιση ισόρροπης απορρόφησης θρεπτικών συστατικών και νερού από τις ρίζες του φυτού
 • την μηχανική αντοχή των φυτών.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Σίδηρος (Fe) υδατοδιαλυτός: 1,2 % w/w

Μολυβδαίνιο (Mo) υδατοδιαλυτό: 0,03% w/w

Ψευδάργυρος (Zn) υδατοδιαλυτός: 1% w/w

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ

Διαφυλλικές Εφαρμογές

Οι προτεινόμενες δόσεις είναι μεταξύ 30 και 50 ml / στρ. για εφαρμογές κάθε 10-15 ημέρες ανάλογα με το στάδιο του φυτού. Η μέγιστη δόση δεν πρέπει να υπερβαίνεται.

**Ειδικά στα Πυρηνόκαρπα και Κεράσια: για μείωση προβλημάτων σκασίματος του καρπού ή σχισίματος του πυρήνα, συνδυάστε το Eckosil με προϊόντα Ασβεστίου (Ca) (** ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι με Χλωριούχο Ασβέστιο) στην δόση των 500 ml Eckosil / 1000 lit νερού (για 7-8 στρ.) μαζί με το προϊόν Ασβεστίου (κανονική δόση), και για 3-4 εφαρμογές αρχίζοντας από το στάδιο της Πτώσης πετάλων.

FOLICIST 500cc

Το FOLICIST είναι βιοδιεγέρτης φυτικής προέλευσης ο οποίος αυξάνει σημαντικά τις μεταβολικές διεργασίες των φυτών με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής.

Μέσω της Γλυκίνης Μπεταινης (ρυθμιστής όσμωσης) μεγιστοποιεί την αντοχή των φυτών σε ξηρασία , μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας κατά την καλλιεργητική περίοδο και αλατότητα του εδάφους , καθώς και στα ενδογενή στρες των φυτών κατά την ανθοφορία και καρπόδεση.

Μέσω του φολικού οξέος προάγει την σύνθεση των πρωτεινών και νουκλεικών οξέων που είναι απαραίτητα για τις κυτταροδιαιρέσεις.

Προάγει την δραστηριότητα των ενδογενών φυτικών ορμονών εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη έκπτυξη οφθαλμών και ανθοφορία στα οπωροφόρα και αμπέλια.

Αυξάνει την φωτοσύνθεση των φυτών βελτιώνοντας έτσι την καρπόδεση και την μεγένθυση των καρπών.

Μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των διαφυλλικών λιπασμάτων , βιοενεργοποιητών και φυτικών ρυθμιστών ανάπτυξης όταν συνδυάζεται με αυτά.

Αυξάνει την βλαστικότητα των σπόρων όταν εφαρμόζεται σαν επενδυτικό.

Βελτιώνει την δράση των φυτοπροστατευτικών προιόντων με τα οποία συνδιάζεται  (μέσω της αύξησης του μεταβολισμού των φυτών ) και μειώνει τις τυχόν αρνητικές αλληλεπιδράσεις από τους ψεκασμούς των φυτοπροστατευτικών προιόντων.

Δόση διαφυλλικά:

 • 100-150 ml / στρ μόνο του
 • και 50 ml/ στρ σε συνδυασμό

Δόση υδρολίπανση: 200-300 ml / στρ