Μειωμένη τιμή! ΣΚΑΠΤΙΚΟ 5500RS RURIS BENZINOKINHTO Expand

ΣΚΑΠΤΙΚΟ 5500RS RURIS BENZINOKINHTO

RURIS RURIS

18548

Νέο

382,50 €

tax incl.

450,00 € tax incl.

-15%

Το σκαπτικό RURIS 5500RS Hobby Tiller είναι βενζινοκίνητο, 4hp.

Είναι κατάλληλο για την προετοιμασία του εδάφους πριν από τη φύτευση σπόρων, για καλλιέργεια λαχανικών σε θερμοκήπια και σολάριουμ, αλλά και για τη δημιουργία νέων κήπων και παρτεριών. Έχει πλάτος εργασίας 360mm, είναι ιδανικό για καλλιέργεια με υψηλότερη απόδοση και φροντίδα για καλλιέργειες πιο σφιχτά τοποθετημένες. Kατάλληλο για ελαφριά εδάφη, ειδικά για κήπους, σολάριουμ και θερμοκήπια, αλλά και για αμμώδη εδάφη. Είναι συμπαγής και συνιστάται για σειρές μεταξύ των καλλιεργειών που έχουν απομείνει στη βλάστηση.

  • Εύχρηστο: Αξιόπιστο και πολύ εύκολο στη χρήση, παρέχοντας στους χρήστες ένα έτοιμο προς καλλιέργεια έδαφος. Χάρη στα στιβαρά και ακριβή μαχαίρια κοπής, το κόψιμο του χώματος είναι πολύ εύκολο. Όντας τόσο εύκολο στη χρήση, κάθε άτομο, ακόμη και χωρίς εμπειρία, θα έχει εγγυημένη επιτυχία στον κήπο, τα θερμοκήπια ή τα σολάριουμ.

  • Εγκατάσταση: Με τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ο 4-χρονος General Engine προσφέρει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, που αυξάνει την απόδοση και μειώνει το λειτουργικό κόστος.

Το αλουμινένιο περίβλημα κιβωτίου ταχυτήτων επιτρέπει επίσης τη χρήση σκληρών εδαφών που πρέπει να προετοιμαστούν για σπορά, γι' αυτό και δεν μπορεί να καταστραφεί με την πάροδο του χρόνου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
1. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ4ΧΡΟΝΟΣ
2. ΙΣΧΥΣ4 hp
3. ΚΥΒΙΚΑ161 cc
4. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ1,3 lt
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΒΕΝΖΙΝΗΣ
ΒΑΡΟΣ27,5 kg
ΠΛΑΤΟΣ ΦΡΕΖΑΣ360 mm
ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣΜΕ ΙΜΑΝΤΑ