Νέο Echo CS-2511TESCA 25cm Carving Με Ρουλεμάν Expand

Echo CS-2511TESCA 25cm Carving Με Ρουλεμάν

ECHO ECHO

19040

Νέο

389,00 €

tax incl.

Περιγραφή

Με κινητήρα 25 κ.εκ. που αποδίδει 1,52 hp και βάρος μόλις 2,3 kg, το κλαδευτικό αλυσοπρίονο Echo CS-2511TESC μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις εργασίες κλαδέματος. Δες παρακάτω αναλυτικά.

Το Echo CS-2511TESC είναι εξαιρετικά ελαφρύ και συγχρόνως ισχυρό για να ολοκληρώνεις το κλάδεμα γρήγορα και χωρίς κούραση. Χάρη στις πολύ μικρές του διαστάσεις σού επιτρέπει να το τοποθετείς εύκολα ανάμεσα σε κλαδιά και δυσπρόσιτες γωνίες.

Τo σύστημα G-FORCE για την προστασία του κινητήρα μειώνει την έκθεση σε σωματίδια και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον οι στενές θυρίδες αποτρέπουν τη διείσδυση των πευκοβελόνων και γενικά των φύλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το σύστημα ένδειξης λαδιού στο πάνω μέρος του κορμού επιτρέπει στον χειριστή να ελέγχει τη ροή του καυσίμου και τα μεγάλα ανοίγματα στο ντεπόζιτο διευκολύνουν τον ανεφοδιασμό.

Παράλληλα το σύστημα ES-START εξασφαλίζει πιο εύκολη εκκίνηση, ενώ το αυτόματο τσοκ επανέρχεται στη θέση του πατώντας το γκάζι.

Για δύσκολες εργασίες διαθέτει στο πίσω μέρος του κορμού ένα μεταλλικό δαχτυλίδι για το πέρασμα του σχοινιού, κάτι πολύ χρήσιμο όταν χρειάζεται αναρρίχηση. Και η εργονομική λαβή στο πάνω μέρος του κορμού ταιριάζει άνετα στο χέρι του χειριστή.

  • Ντεπόζιτο βενζίνης: 0,19 L
  • Ντεπόζιτο λαδιού: 0,14 L
  • Μήκος λάμας: 25 cm
  • Βήμα αλυσίδας: 1/4''

Συνολική αποτίμηση: Το Echo CS-2511TESC είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο κλαδευτικό αλυσοπρίονο σχεδιασμένο για ξεκούραστη και πολύωρη χρήση.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής
Τύπος Τροφοδοσίας
Βενζίνη
Τύπος
Κλαδευτικό Αλυσοπρίονο
Μήκος Λάμας
250mm
Κυβισμός
25cc
Βάρος
2,3kg
Ισχύς Κινητήρα
1,52hp
Με Λάμα Carving
Easy Start

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ, ΚΛΑΔΕΥΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΑ