Νέο SILWET GOL 50 CC Expand

SILWET GOL 50 CC

Νέο

5,50 €

tax incl.

Γενική περιγραφή: Προσκολλητικός - διαβρεκτικός παράγων νέας γενιάς με αντιαφριστικές ιδιότητες για χρήση με προϊόντα φυτοπροστασίας και διαφυλλικά λιπάσματα. Ανήκει στην οικογένεια των οργανοσιλικονούχων διαβρεκτικών που ονομάζονται υπερδιαβρέκτες. Η χρήση του μειώνει την επιφανειακή τάση ενός υδατικού διαλύματος, πολύ περισσότερο από ότι ένας κοινός διαβρέκτης, με αποτέλεσμα την καλύτερη διασπορά του ψεκαστικού υγρού και την προσρόφησή του από την φυλλική επιφάνεια συμβάλλοντας έτσι στην μείωση της έκπλυσης από το νερό της βροχής.

Εγγυημένη Σύνθεση: 83% β/ο Heptamethyl trisiloxane τροποποιημένο με Polyalcylene oxide

Διαδικασία:Γεμίστε το ψεκαστικό δοχείο μέχρι τη μέση με νερό. Προσθέστε την απαιτούμενη δόση του γεωργικού φαρμάκου ή λιπάσματος όπως αναφέρεται στις οδηγίες χρήσης του. Αναδεύσετε και προσθέστε την απαιτούμενη ποσότητα του SILWET GOLD μειώνοντας την ανάδευση. Προσθέστε το υπόλοιπο νερό, συνεχίζοντας την ανάδευση με μειωμένη ταχύτητα.
Δοσολογία:Όταν συνδυάζεται με Εντομοκτόνα, Ακαρεοκτόνα, Μυκητοκτόνα, Ρυθμιστές Ανάπτυξης και Διαφυλλικά λιπάσπατα, χρησιμοποιείται με δόση 10 κ.εκ./100 λίτρα/ στρ. Όταν συνδυάζεται με Ζιζανιοκτόνα, χρησιμοποιείται με δόση 5 -10 κ.εκ./στρ., με όγκο ψεκαστικού υγρού 20 λίτρα/ στρ.
Συνδυαστικότητα:Στο Αμπέλι να μη συνδυάζεται με χαλκούχα σκευάσματα. Αν δεν έχουν προηγηθεί ψεκασμοί με χαλκούχα σκευάσματα να χρησιμοποιείται με δόση 5 κ.εκ./100 λίτρα νερό.