ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ DRAKER 10.2 1lt Expand

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ DRAKER 10.2 1lt

GEMMA

DRAKER 1lt

Νέο

75,00 €

tax incl.

Συμπυκνωμένο εντομοκτόνο με τεχνοτροπία μικροκάψουλας.

Περιγραφή

Σύνθεση:

Cypermethrin 10% β/ο

Tetramethrin 2% β/ο

Piperonyl butoxide 10% β/ο

Αιώρημα μικροκαψουλών (CS) Φόρμουλα  υδατικής  βάσης.

Στόχος για τον οποίο προορίζεται.

Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου, για την καταπολέμηση κουνουπιών όπως το κουνούπι τίγρης, μυγών όπως η οικιακή και άλλων μικρών δίπτερων όπως γλεβοτόμων, κατσαριδών, μυρμηγκιών και ψύλλων.

Τρόπος δράσης

Καθολικός ψεκασμός επιφανειών, εσωτερικών και εξωτερικών μόνο με χρήση κοινών ψεκαστήρων χαμηλής πίεσης (έως 2 atm). Ψεκάζουμε έτσι ώστε να διασφαλίζεται η καλή και ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών στις οποίες επικάθονται τα προς καταπολέμηση έντομα.

Για την καταπολέμηση των κουνουπιών ψεκάζονται οι τοίχοι  και οι οροφές των κατοικιών, των στάβλων  και των  αποθηκών, η κάτω επιφάνεια των επίπλων, οι εξωτερικές προεκτάσεις της στέγης κτλ. Για την καταπολέμηση των μυγών ψεκάζονται οι εσωτερικές επιφάνειες των κατοικιών ( πόρτες, παράθυρα, δάπεδα, σοβατεπί, σχισμές σε τοίχους, ντουλάπες, ξύλινες επιφάνειες κρεβατιών, πίσω από έπιπλα και κάδρα), των αποθηκών των στάβλων και των βιομηχανικών εγκαταστάσεων δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις γωνιές των τοίχων. Για την καταπολέμηση των κατσαρίδων, ψεκάζονται τα υγρά και τα σκοτεινά σημεία, σε υπόγεια, σοφίτες, ψευδοροφές και αποθήκες , περιοχές γύρω από σωληνώσεις ύδρευσης, θέρμανσης και εξαερισμού, μέσα και κάτω από ντουλάπια και άλλα ογκώδη αντικείμενα, γύρω και κάτω από ηλεκτρικές συσκευές κτλ.

Αερίστε καλά τους κλειστούς χώρους όπου έγινε η εφαρμογή, πριν την είσοδό σας σε αυτούς.

Πεδίο εφαρμογής: Επιφάνειες εσωτερικών  και εξωτερικών χώρων.

Στόχοι:  Κουνούπια, Φλεβοτόμοι, Μυρμήγκια, Μύγες, Κατσαρίδες, Ψύλλοι.

Δόσεις εφαρμογής: Κουνούπια, Φλέβοτόμοι, Μυρμήγκια: 5-10mllt νερού σε λείες επιφάνειες, 10-20 ml/lt νερού σε πορώδεις επιφάνειες.

Μύγες , κατσαρίδες: 10-30 mllt νερού.

Ψύλλοι: 10 mllt νερού

Εφαρμόστε 1 λίτρο διαλύματος ανά 25 τετραγωνικά μέτρα.

Χρόνος εφαρμογής: Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το προϊόν έχει υπολειμματική διάρκεια δράσης 14 ημερών.

Η ποσότητα του διαλύματος είναι ανάλογη με το υλικό της επιφάνειας και την ένταση της προσβολής.

Το φάσμα δράσης και οι άδειες χρήσης του παραπάνω προϊόντος ενδέχεται να έχουν τροποποιηθεί. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης  οπού αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος πριν από κάθε χρήση.