Μειωμένη τιμή! Νέο STIMOLO Expand

STIMOLO

Νέο

ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΤΗΣ / ΥΓΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ , ΦΥΚΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΑΣΑΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

10,35 €

tax incl.

11,50 € tax incl.

-10%

Το STIMOLO είναι ένα καινοτόμο προϊόν φυτικής προέλευσης με ειδική δράση στα φυτά και στο έδαφος, λόγω των βιοδιεγερτικών του ιδιοτήτων, οι οποίες προέρχονται από υδρολυμένες πρωτεΐνες εκχυλισμάτων μηδικής, φυκιών (Ecklonia spp.) και μελάσας, πλούσια σε αμινοξέα αποκλειστικα ΦΥΤΙΚΗΣ προέλευσης και χαμηλού μοριακού βάρους (ολικά αμινοξέα 25% - ελεύθερα 6%). Περιέχει επίσης κάλιο και μπεταϊνες.

Σε σύγκριση με τα σκευάσματα ζωικής προέλευσης, το STIMOLO, εμπεριέχει μεγάλο αριθμό αριστερόστροφων L-αμινοξέων, η μοναδική μορφή αμινοξέων που είναι πλήρως και άμεσα αφομοιώσιμη από τα φυτά.

Επομένως, το STIMOLO χαρακτηρίζεται από τη γρήγορη απορρόφηση και άμεσα διείσδυσή του από τα φύλλα. Συνεπώς όταν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του βλαστικού κύκλου,τονώνει και επιταχύνει την ανάπτυξη των φυτών.

Το STIMOLO όταν εφαρμόζεται σε καταπονημένες καλλιέργειες από παγετούς, καύσωνες, ασφυξία ριζικού συστήματος και γενικότερα καταστάσεις stress, είναι σε θέση να ενεργοποιήσει ΑΜΕΣΑ την ανάπτυξη και να προστατεύσει την παραγωγή.

Συνδιάζεται με: ζιζανιοκτόνα, μυκητοκτόνα, εντομοκτόνα κ.α. ενώ ταυτόχρονα επιταχύνει και βελτιώνει την αποτελεσματικότητά τους (δράση CARRIER)

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

- Ορατή αύξηση παραγωγής

- Διεγείρει την ανάπτυξη των φυτών

- Αυξάνει το μέγεθος των καρπών

- Ενεργοποιεί άμεσα τη βλαστική ανάπτυξη αμέσως μετά από κλιματικές αντιξοότητες: παγετός, χαλάζι, χαμηλές θερμοκρασίες, υπερβολική βροχή κ.α.

- Επιταχύνει την καρπόδεση και αυξάνει την παραγωγή καρπών

- Επιταχύνει την απορρόφηση των ζιζανιοκτόνων, μυκητοκτόνων, εντομοκτόνων και άλλων σκευασμάτων (δράση CARRIER) βελτιώνοντας παράλληλα την αποτελεσματικότητά τους

- Συμβάλλει στην επιμήκυνση βλαστών σε επιτραπέζια αμπέλια και τομάτες