Μειωμένη τιμή! Protamin Cu 62 2 TEM X 1L ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΝΟ Expand

Protamin Cu 62 1L

Agrimore Agrimore

Νέο

Το Protamin Cu 62 1L είναι εξειδικευμένος  βιοδιεγέρτης  Αμινοξέων που σχεδιάστηκε αποκλειστικά  για χρήση μέσω ΥΔΡΟΛΥΠΑΝΣΕΩΝ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

18,48 €

tax incl.

21,00 € tax incl.

-12%

Protamin Cu 62 1L

Σύνθεση:
Οργανικό Άζωτο  ……………………………………………. 3% β/β
Οργανικός Άνθρακας βιολογικής  προέλευσης …….10%β/β
Χαλκός(Cu) υδατοδιαλυτός………………………………..6,2% β/β

ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟΥΧΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΓΙΑ ΥΔΡΟΛΙΠΑΝΣΕΙΣ ΒΙΟΔΙΕΡΕΡΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΔΟΓΕΝΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

Χαρακτηριστικά, Πλεονεκτήματα και Στόχοι: 
Το Protamin Cu 62 1L είναι εξειδικευμένος  βιοδιεγέρτης  Αμινοξέων που σχεδιάστηκε αποκλειστικά  για χρήση μέσω ΥΔΡΟΛΥΠΑΝΣΕΩΝ. Τα Αμινοξέα ,προερχόμενα από ενζυματική υδρόλυση φυτικών ιστών ,αντιδρούν  χημικά με μεταλλικό Χαλκό (Cu) .Αποτέλεσμα αυτής της χημικής αντίδρασης /σύζευξης είναι η προσκόλληση και σταθεροποίηση του Χαλκού στα Αμινοξέα και έτσι η δυνατότητα διείσδυσης του Χαλκού(cu) στους φυτικούς ιστούς ,η μεταφορά του εντός του φυτού και η καλύτερη αποτελεσματικότητα του. Εξαιτίας αυτής της  ειδικής  φόρμουλας το Protamin Cu 62 1L ενδυναμώνει τους ενδογενείς μηχανισμούς άμυνας του φυτού. Επίσης, μέσω των αμινοξέων του ,αυξάνει τα αποθέματα ενέργειας στο φυτό και την αντοχή τους σε καταστάσεις stress οφειλόμενες είτε σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες ,είτε σε προσβολές από ασθένειες. Επίσης, λόγω της καλύτερης διείσδυσης του Χαλκου(Cu) εντός των φυτικών ιστών( μέσω του ριζικού συστήματος) επιτυγχάνεται συνεργιστικά υψηλή αντοχή σε βακτήρια και μύκητες εξασφαλίζοντας έτσι ένα ικανοποιητικού μεγέθους και υγιές και ριζικό σύστημα και συνολικά μεγαλύτερες αποδόσεις στα φυτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΔΡΟΛΙΠΑΝΣΗ

Τρόπος εφαρμογής και δοσολογίες:
Οπωροφόρα, Αμπέλια, Ακτινίδια, Υπαίθρια Κηπευτικά, Βιομηχανικές Καλλιέργειες: Καθόλη την καλλιεργητική  περίοδο, σε περιπτώσεις ελλείψεως Χαλκού (Cu) και αντίξοων περιβαλλοντικών ή καλλιεργητικών συνθηκών, στη δόση των …………1,0-1,5 L/στρ.
Κηπευτικά Θερμοκηπίου: Καθόλη την καλλιεργητική περίοδο, σε περιπτώσεις ελλείψεως Χαλκού (Cu) και αντίξοων περιβαλλοντικών ή καλλιεργητικών συνθηκών, στη δόση των …………1,0-1,5 L/στρ.

Διαφυλλικές εφαρμογές:
To Protamin Cu 62 1L μπορεί να εφαρμοστεί διαφυλλικά μόνο στην Ελιά, 4- 5 φορές καθόλη την καλλιεργητική  περίοδο στην δόση των 200-250ml/100 λίτρα νερού.