Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα παραγγέλλετε με τούς παρακάτω τρόπους:

Online μέσα  από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  με απλά βήματα ολοκληρώνετε  την αγορά σας. Διαθέτουμε  όλους  τους  τρόπους  πληρωμής ,αντικαταβολή, με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

(Κατά την διαδικασία της παραγγελίας ηλεκτρονικά αν το βάρος του δέματος υπερβαίνει τα 20 κιλά ο μόνος διαθέσιμος τρόπος αποστολής θα είναι μεταφορικά κατόπιν συνεννοήσεως και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το υπόλοιπο της χρέωσης και του τρόπου αποστολής.)

Τηλεφωνικά Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο τηλ. 6947556672, κατά τις ημέρες και ώρες (Τρίτη- Πέμπτη -Παρασκευή- 09:00-16:00 – 18:30-21:00 και Δευτέρα-Τετάρτη- Σάββατο 09:30 - 16:00). Σε αυτήν την περίπτωση η εκτέλεση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα και τα διαθέσιμα προϊόντα παραδίδονται προς αποστολή αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη. Για την ομαλή εξέλιξη της παραγγελίας και την αποφυγή λαθών στις τηλεφωνικές παραγγελίες θα πρέπει να έχετε και τους κωδικούς και ονομασίες προϊόντων που θέλετε να παραγγέλλατε.

Στέλνοντας  ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο sales@agro-net.gr


Οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όπως αυτές εμφανίζονται στον ιστοχώρο Agro-net.gr, ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες.