Νέο ΠΑΝ ΑΛΥΣΙΔΑ 47 ΟΔΗΓΩΝ 0391PX-47E Expand

ΠΑΝ ΑΛΥΣΙΔΑ 47 ΟΔΗΓΩΝ 0391PX-47E

OREGON OREGON

16474

Νέο

15,50 €

tax incl.

Η αλυσίδα 91PX αποτελεί την ιδανική λύση για χρήστες, που χρησιµοποιούν ελαφριά αλυσοπρίονα σε επαγγελµατικές εργασίες, όπως είναι το κλάδεµα και η χειρουργική δένδρων. Οι ακμές διπλής κοπής των δοντιών Chamfer Chisel προσφέρουν εξαιρετική απόδοση. Είναι ανθεκτική, εύκολη στη συντήρηση και εύχρηστη σε σύγκριση με τις συμβατικές αλυσίδες αλυσίδες. Η σχεδίαση των συνδετήρων και των υπερυψωμένων οδηγών μειώνει το κλώτσημα και ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς, προσφέροντας ασυναγώνιστη απόδοση.

Ειδικά Χαρακτηριστικά:

LubriTec
Το σύστημα λίπανσης LubriTec παρέχει συνεχή λίπανση στην αλυσίδα και τη λάμα, για λιγότερη φθορά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

AdvanceCut™
Οι εργασίες στον κήπο και ακόμη και σε δέντρα που έχουν υποστεί ζημιά από την καταιγίδα, απαιτούν, μια αλυσίδα αρκετά προηγμένη, αλλά ταυτόχρονα φιλική προς το χρήστη και να επιτρέπει τη διόρθωση λαθών. Το σύστημα AdvanceCut της Oregon δημιουργήθηκε για χρήστες που ασχολούνται με μαστορέματα, αλλά και για πιο εκτεταμένες και απαιτητικές εργασίες, λόγω της σταθερής απόδοσης και της ανθεκτικότητας του. Ο σχεδιασμός χαμηλού κλωτσήματος καθιστά το AdvanceCut ιδανική – και αξιόπιστη – επιλογή για τη συντήρηση των δέντρων σας. Το AdvanceCut είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε απαιτητικό χρήστη.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ,ΛΑΔΙΑ