Μειωμένη τιμή! Νέο Previcur Energy 840SL Expand

Previcur Energy 840SL

BAYER BAYER

Νέο

Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική δράση.

Σύνθεση: propamocarb 53% β/ο, fosetyl 31% β/ο, Bοηθητικές ουσίες 25,2% β/β

Περισσότερες λεπτομέρειες

10,56 €

tax incl.

12,00 € tax incl.

-12%

Κατηγορία και τρόπος δράσης:
Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική δράση.

Το propamocarb hydrochloride παρουσιάζει μικρήδιασυστηματική κίνηση και η δράση του φαίνεται να επηρεάζει το σχηματισμό των κυτταρικών μεμβρανών με συνέπεια την παρεμπόδιση της μυκηλιακής ανάπτυξης καθώς και της παραγωγής και βλάστησης των σπορίων του περονόσπορου.

Το fosetyl-Al παρουσιάζει συμπλαστική και αποπλαστική κίνηση και δρα παρεμποδίζοντας τη βλάστηση των σπορίων αλλά και επάγοντας μηχανισμούς άμυνας των φυτών.

Φάσμα δράσης:
ΚαλλιέργειαΣτόχοςΔόσηΤρόπος εφαρμογήςΜΑΕPHI
Σπορεία: Τομάτα, Μελιτζάνα, Αγγούρι, Πεπόνι, ΜαρούλιΠύθιο (Pythium spp.)3 κ.εκ. σκ./τμ με 2 λτ νερό/τμΕφαρμογές στο Σπορείο*2 εφαρμογές: Μία εφαρμογή μετά τη σπορά και μία εφαρμογή μετά τη βλάστηση των σπόρων (μεσοδιάστημα εφαρμογών 7-10 ημέρες).
ΠιπεριάΠύθιο (Pythium spp.)6 κ.εκ. σκ./τμ με 2 λτ νερό/τμΕφαρμογές στο Σπορείο*1
Τομάτα , Πιπεριά, Αγγούρι, Πεπόνι. (Θερμοκηπίου)Πύθιο (Pythium spp.)300 κ.εκ. σκ./στρέμμα με 300 λτ νερό/στρέμμαΡιζοπότισμα. Προληπτικές ή θεραπευτικές εφαρμογές.α) Καλλιέργεια στο έδαφος: 2 εφαρμογές ανά 7-14 ημέρες. β) Καλλιέργεια σε τεχνητά υποστρώματα: 4 εφαρμογές ανά 7-14 ημέρες.Τομάτα, Πιπεριά, Αγγούρι: 3, Πεπόνι: 14
Μαρούλι (Υπαίθρου)Περονόσπορος (Bremia lactucae)250 κ.εκ. σκ./στρέμμα με 40 λτ ψεκαστικού διαλύματος/στρέμμαΠροληπτικοί ψεκσμοί εφόσον οι συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειώνΔύο εφαρμογές με μεσοδιάστημα 7-14 ημέρες εφόσον απαιτείται.21

ΜΑΕ – Μέγιστος αριθμός εφαρμογών

PHI – Τελευταία εφαρμογή πριν την συγκομιδή

Τρόπος εφαρμογής:
Ψεκασμοί στα σπορεία, εφαρμογές με πότισμα, ψεκασμοί φυλλώματος.
Επιπλέον στοιχεία:
Λαχανικά με βρώσιμη ρίζα και λαχανικά του γένους Allium που προορίζονται για την διατροφή ανθρώπων και ζώων μπορούν να φυτευτούν ή να σπαρούν στο ίδιο υπόστρωμα μετά την πάροδο 120 ημερών από την τελευταία εφαρμογή.Κηπευτικά φυλλώδη, κηπευτικά με στέλεχος, καρποφόρα κηπευτικά και σταυρανθή μπορούν να φυτευτούν ή να σπαρούν μετά την πάροδο 60 ημερών από την τελευταία εφαρμογή.

Αριθμός έγκρισης:60257/1-7-2009
Τα στοιχεία που αναγράφονται στο παρόν έντυπο έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις αναγραφόμενες στην έγκριση και την ετικέτα του σκευάσματος οδηγίες χρήσης.
Στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα πρέπει να τηρούνται οι οδηγίες χρήσης και προφύλαξης που αναγράφονται στην ετικέτα για περισσότερες και επικυρωμένες πληροφορίες επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου: http://wwww.minagric.gr